×

Change Language

FI EN DE
×
×

Varaus- ja peruutusehdot

Karjalaista kulttuuria

Varaus- ja peruutusehdot Karjalaista kulttuuria -ohjelmapakettiin

Varausehdot

Karjalaista kulttuuria -ohjelmakokonaisuus on varattava etukäteen ravintola Parppeinpirtin tai Parppeinvaaran runokylän asiakaspalvelusta puhelimitse tai sähköpostitse. Varauksia käsitellään kesäkaudella museoiden aukioloaikana ja muina aikoina arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Hinnaston hinnat koskevat vähintään kymmenen hengen ryhmiä. Aukioloaikojen ulkopuolisesta vierailusta museo veloittaa 40 euron lisämaksun.

Museo-opas on paikalla 15 minuuttia ennen varattua aikaa ja odottaa ryhmää enintään 30 minuuttia varatun opastusajan alkamisesta. Mikäli ryhmä haluaa oppaan odottavan pidempään, on tästä ilmoitettava museolle ja opastuksen siirtämisestä veloitetaan odotusajasta jokaiselta alkavalta tunnilta 30 €. Opas voi odottaa, mikäli hänellä ei ole muita sitoumuksia.

Peruutusehdot

Kaikki varattuja palveluita koskevat muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa museolle tai ravintolalle. Opastuksen voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen varattua aikaa. Tilattu kokonaisuus veloitetaan kokonaisuudessaan, ellei sitä ole määräaikaan mennessä peruutettu. Ryhmän koko tulee vahvistaa viisi vuorokautta ennen varattua aikaa ja tämän jälkeen varauksen laskutettavaa asiakasmäärää ei ole mahdollista vähentää.

Yhteystiedot

Ravintola Parppeinpirtti

Sähköposti: myynti@parppeinpirtti.fi

Puhelinnumero: +358 10 239 9950

Parppeinvaaran runokylä

Sähköposti: parppei@ilomantsinmuseot.fi

Puhelinnumero: +358 50 375 8787